Kun Tao Martial Arts Geldrop
Sponsors|Partners

Sponsors|Partners

Partner/Sponsor worden of adverteren op onze site?
Stuur een email naar dhr. R. W. Abdoel of dhr. R. A. Abdoel of laat een berichtje achter. Alvast bedankt!


Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen is met zo’n 38.000 studenten, 4.000 personeelsleden en een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren, een van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland. De 31 instituten verzorgen ruim 200 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast worden 36 mastervarianten en zeven Associate degrees aangeboden. Cursussen en trainingen worden in stedelijke centra – vooral in Zuid-Nederland – aangeboden. Naast onderwijs legt Fontys zich ook – met 37 lectoraten –  toe op onderzoek en kennisinnovatie en contractactiviteiten.Website: http://www.fontys.nl

 

A- Lance Consultancy

A-Lance Consultancy is een jong en ambitieus IT bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling, design en implementatie van IT en onderwijs gerelateerde business. We richten ons op onderstaande onderwerpen:

  • IT-management and Business Process Optimalization
  • Business Intelligence and Software Engineering
  • Design and Multimedia
  • Made 2 Measure Course and Training development and execution in COTS (Customer Of The Shelf) software applications
  • Professionalization of employees in ICT
  • Strategy Development of ICT adoption and acceptance.
  • Program/Project Management and Job Coaching.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Dhr. R. A. Abdoel.

  

Mastifever

Mastifever is een club waarbij alles draait om lol, pret, gezelligheid, vriendschap enz. kortom “A Way Of Life”. Ieder jaar worden evenementen georganiseerd of bijgewoond door heel Nederland. Deel ook mee in de vreugde en vrijheid! word lid op http://www.mastifever.com.

  

KIKA

De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Meer specifiek streeft KiKa naar:

  1. Verhoging van de genezingskans.
  2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Meer informatie en donaties zie http://www.kika.nl

 

Flavours of India

In Eindhoven, we have attempted to recreate the ambiance, atmosphere and the flavours that make a visit to ‘Flavours of India’ so memorable. We hope your visit will give you a glimpse of India and its rich cultures. Meer informatie en contactgegevens zie http://www.flavoursofindia.nl.

 

Partner Site: Terug naar school

Een vriendin van mij is sinds de aardbeving in Haiti hard bezig om het leven voor een aantal van de weeskinderen daar een stukje draaglijker te maken door hen de mogelijkheid te bieden om weer terug naar school te gaan. Zij heeft vier tieners ontmoet tijdens haar afstudeeronderzoek culturele antropologie en wil hen heel graag helpen, maar kan dit niet alleen. De totale kosten voor de kids samen voor het huidige schooljaar is € 1.130. Degene die dit ook een heel erg goed doel vindt (want dat is het) en nog een paar euro over heeft, steun: ‘Terug naar School’! Alle beetjes helpen. Voor meer details, zie haar blog: http://talithastam.wordpress.com/2011/03/27/terug-naar-schoolDirect al iets willen doneren, dat kan op rekeningnummer: 39.63.14.112 naam: T.M.I.C. Stam, onder vermelding van “Terug naar School”. Namens deze kids, mesi anpil (het Haïtiaans voor ‘ontzettend bedankt’)!

 

Tridewie Fashion Center

Gespecialiseerd in unieke traditionele Indiase kleding. Elke maand de nieuwste modellen sarees, salwars, churidaars, sieraden en schoenen. Ook uw eigen ontwerpen en andere specifieke designs zijn mogelijk. Zeer uitgebreid trouwcollectie. Meer informatie en contactgegevens zie http://www.tridewiefashoncenter.nl. 

 

Infinity Dreams Production

IDP is een creativity booth, gespecialiseerd in webdesign, multimedia, grafische vormgeving, drukwerk (flyers, brochures, infographics), foto- en videobewerking. Tevens beschikken we over expertise m.b.t. Augmented Reality, 3D animaties en designs. Voor meer informatie neem contact op met dhr. R. Abdoel