Opdrukken voor KIKA en YODEP!
Opdrukken voor KIKA en YODEP!

Opdrukken voor KIKA en YODEP!

Kinderen en kanker: Een onmenselijke combinatie.

Yodep Malawi staat voor Youth Development and Productivity. De organisatie is gevestigd in Nteche Village ten oosten van Zomba. Anne Dirks is lid van de community en stimuleert de jeugd om de productiviteit te verhogen. YODEP brengt tieners door middel van sport en spel samen, om zo hun individuele talenten te ontwikkelen.

KIKA heeft als doel om fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Kun Tao Martial Arts en Korein Kinderplein slaan de handen ineen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA en YODEP. Ook jij kunt een bijdrage leveren door ons te sponsoren of direct geld over te maken naar KIKA Giro 8118. Alle beetjes helpen. Alvast bedankt mede namens KIKA, YODEP en de kinderen.

Sponsoractie: 22 mei 2012 bij Korein Kinderplein in Geldrop. Download hier de charity leaflet!

 

One comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: