In Memoriam: Mr. Humprey Benton-Master in Kun Tao

Mr. H. Benton - Master in Kun Tao

Mr. H. Benton - Master in Kun Tao

Dear Mr. Humprey Benton, I thank you also on behalf of the members of KunTao Martial Arts Geldrop for the lessons in Kun Tao and the lessons of life. Only great minds and souls can touch others soul and show them the light of life which is always there but not seen by many. As long as there is light your magic will shine and passed on from generation to generation. You have done a brilliant job but now its time to rest. R.I.P. for we will carry on your lessons and legacy. Thank you!

 

7 Comments:

 1. RIP Humph… may ure legacy last 4 eternity!

 2. Rust zacht Humphrey! Ik zag net pas dat je er niet meer bent. Lang geleden trainde ik bij jou op de huls en in ubach-palenberg. Dank voor de mooie en leerzame tijd, waarin ik zoekende was naar een passende vechtstijl.

 3. Verschrikkelijk. Heb er heel wat jaren getraind op donderdag met heinz, brutus, roger Haan, maikel shauw, twee robertos, ron en rene natuurlijk, peter budie, uiteraard richard (ook rust in vrede).

  Hoor het nu pas, een jaar later. Vind het erg dat ik geen afscheid kon nemen.

  Bij deze..humf, bedankt

  Een man die mijn leven sterk beinvloed heeft.

 4. michael stikkelorum

  bedankt voor al die mensen die je geholpen hebt.
  wij missen je.
  bedankt goede leraar.
  marita heel veel sterkte

 5. Andre Gervais

  My teacher you alway in my heart.
  And thanks for your wise lessons in live and Kuntau

 6. Andre Gervais

  My teacher you alway in my heart.
  And thanks for your lessons in live and Kuntau

 7. rob en marijt nobels

  wij zullen altijd aan je denken en bedankt!
  marita sterkte

Leave a Reply