In Memoriam: Mr. Humprey Benton-Master in Kun Tao
In Memoriam: Mr. Humprey Benton-Master in Kun Tao

In Memoriam: Mr. Humprey Benton-Master in Kun Tao

Mr. H. Benton - Master in Kun Tao
Mr. H. Benton - Master in Kun Tao

Dear Mr. Humprey Benton, I thank you also on behalf of the members of KunTao Martial Arts Geldrop for the lessons in Kun Tao and the lessons of life. Only great minds and souls can touch others soul and show them the light of life which is always there but not seen by many. As long as there is light your magic will shine and passed on from generation to generation. You have done a brilliant job but now its time to rest. R.I.P. for we will carry on your lessons and legacy. Thank you!

 

7 Comments

 1. Stephan Lie

  Rust zacht Humphrey! Ik zag net pas dat je er niet meer bent. Lang geleden trainde ik bij jou op de huls en in ubach-palenberg. Dank voor de mooie en leerzame tijd, waarin ik zoekende was naar een passende vechtstijl.

 2. maarten

  Verschrikkelijk. Heb er heel wat jaren getraind op donderdag met heinz, brutus, roger Haan, maikel shauw, twee robertos, ron en rene natuurlijk, peter budie, uiteraard richard (ook rust in vrede).

  Hoor het nu pas, een jaar later. Vind het erg dat ik geen afscheid kon nemen.

  Bij deze..humf, bedankt

  Een man die mijn leven sterk beinvloed heeft.

Leave a Reply

%d bloggers like this: